Over mij

Ellen is Coach voor Leven en Werk; Geestelijk begeleider, Mindfulnesstrainer en gespreksleider bij ethische dilemma’s.
Zij zet zich in voor mensen die geconfronteerd worden met situaties waarin alles wat vanzelfsprekend was vervalt en daar tijdelijk ondersteuning bij zoeken.
Als Geestelijk verzorger is zij verbonden aan een Verpleeg- en behandelcentrum in Leiden. Door haar gecombineerde achtergrond en jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen tijdens ziekte, in arbeidssituaties en op het gebied van geestelijk welzijn is zij een goed verstaander en luisteraar.

Ellen  volgde studies op het gebied van Theologie en levensbeschouwing, Pastorale gespreksvoering; Voorgaan bij rituele bijeenkomsten, Levensbeschouwelijk counselen, Mindfulness MBCT, Reiki (I en II),  Mens en arbeid, Mens en gezondheid.

Als lid van de beroepsvereniging VGVZ houdt ze zich aan de beroepsstandaard zoals die door de vereniging is opgesteld. Zij is ingeschreven bij het kwaliteitsregister SKGV en beschikt over een bevoegdheidsverklaring van de RING-GV.  Haar wortels liggen in de christelijke vrijzinnigheid en ze is aangesloten bij  de Remonstranten en is vriend van IONA.

Hobby’s  zijn fotografie en muziek.